The Kitchen bistro i Nyköping

Restaurangen The Kitchen Bistro har ett fint läge vid Nyköpingsåns forsområde. Uteserveringen ger en fin och avslappnande utsikt över vattnet medans man avnjuter sin lunch eller middag. Uteserveringen har plats till 80 gäster, så den är stor och välkomnande. Lokalerna är från den gamla industritiden, och har blivit omgjorda till fräscha och moderna lokaler.
Förutom att servera härligt fräsch mat i restaurangen erbjuder de också catering, take-away, kick off, afterwork och barhäng.

Maten som serveras på The Kitchen har inspiration från hela världen, bl.a. Italien, Frankrike, Storbritannien och även Sverige. Den beskrivs bäst som modern street food, som passar allt från unga människor, till barnfamiljer. Torskryggen är populär, likaså deras pasta, och burgare. The Kitchen har en barnmeny, man kan bl.a. välja bland pizza, burgare eller fish and chips, och det ingår alltid en dryck och liten glass till efterrätt. The Kitchen förstår att också barnfamiljer önskar att gå ut och äta middag, ibland mitt i veckan.

Om man vill unna sig något lyxigt på en fredag eller lördag kan man beställa en matkasse. Det måste beställas senast kl. 12 dagen innan, och hämtas då dagen efter. I matkassen finns en förrätt och en varmrätt, och det ingår ett dryckestips för vilken dryck som passar bra till maten. The Kitchen har en vinlista som består av bl.a. röda och vita viner, italiensk champagne, också känd som prosecco, alkoholfritt vin och ett brett utbud av öl. En av The Kitchens stora nysatsningar är den stora och generösa bardisken, som har plats för 18 gäster.

Förutom mat håller The Kitchen också i konferenser. De har en lokal med plats för 30 konferensgäster, eller vilken sorts tillställning man nu önskar att hålla. De ställer upp med mat och lokaler vid t.ex. möhippor och svensexor. Konferenslokalen släpper in rikligt med dagsljus, så att ha konferens där en hel dag sliter inte på koncentrationen.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*