Restaurang ät i Nyköping

Nyköping, en av Sveriges äldsta städer och ligger vid den sörmländska kusten. I staden kan du uppleva vacker natur, gamla slott, opera, eller besöka gallerier som ligger längst med Nyköpings å.

I Nyköping kan du inte bara uppleva gammal historia utan även deras fantastiska matkultur. För dig som gillar enkel och välgjord husmanskost med Svenska råvaror kan vi rekommendera dig att besöka restaurang Ät som ligger i hjärtat av Nyköping. Med sin varma, mysiga interiör och leende personal, känner du dig välkommen så fort du kliver in i restaurangen.

Menyn har en mängd olika rätter att välja mellan så som förrätter, varmrätter och desserter. För dig som gillar öl, har de även ett stort och spännande sortiment av öl att välja på. Personalen har en bred kunskap inom de olika ölsorterna, så det är bara att fråga om du skulle undra något. Kanske passa på att smaka en ny ölsort på rekommendation? Personalen gör sitt yttersta för att din vistelse på restaurangen ska bli så trevlig och bra som möjligt.

Varför inte testa den härliga ryggbiffen med pommes och rödvinsås, eller deras omtalade Ät-burgare. Många som besökt restaurangen säger att den hamburgaren är en av de bästa de ätit. Till efterrätt tycker vi att du ska pröva deras frasiga sockrade churros ihop med chokladsås som du kan doppa i. Även deras varma äpplepaj med vaniljglass, kolasås och havssalt är inte att förglömma. Är ni två, så beställ var sin och dela!

Vare sig du bor i Nyköping eller bara besöker staden för en helg tycker vi att du ska besöka denna underbara restaurang.

Ät erbjuder även att boka någon av deras lunchrätter online mellan 11-14 och du kan själv välja när det passar dig att hämta upp maten. Nedan finner du öppettider och deras kontaktuppgifter.

Öppet:
Mån – Tors, 11:00 – 22:00
Fre – Lör, 11:00 – 23:00
Sön, 12:00 -21:00

Adress: Västra Storgatan 14, Nyköping
Tel:0155-60 60 01
info@restaurang.at

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*